Ponedeljak 17. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 14.08.2011.
08:15
J. L. Petković - Vesti A
i tim lekara ne može da pomogne očajnom čoveku koji nema para da kupi kilogram krompira za decu, nemaština i stres glavni su uzrok svađa u kući koje se sve češće završavaju nasiljem i ubistvom.
Nedelja 14.08.2011.09:08
Da, čuo sam iste stvari od nekoliko osoba koje se bave pravosudnim poslom. Nasilje u porodici, sraobraćajne nesreće, narkomanija i rasturanje droge. Njaviše je toga na sudu. Nasilje u porodici, najviše zbog bedne situacije, ljudi su bez posla, bez nade za budućnost, onda se jedno supružnika propije, posle dođe kući i bude svašta...
Nedelja 14.08.2011.10:46
JEDNA PRAVNA DRZAVA AKO KE UOPSTE DRZAVA JE DUZNA PONAVLJAM JE DUZNA DA POMAZE STITI SVOJE GRADJANE U BILO KAKVOM STANJU DA SE NALAZE IZ BILO KAKVIH RAZLOGA STA U MASOJ ZEMLJI NIJE SLUCAJ ONDA ZNACI DAJE NASA DRZAVA ........ BESPRAVNA DRZAVA ....... NEMA VEZA DALI SE RADI O NARKOMANU ILI PIJANICI DRZAVA JE SVOJIM ZAKONOM DUZNA DA SE ATARA O TAKVIM SLUCAJEVIMA JER TA ISTA DRZAVA UZIMA IIIII KAPOM III SAKOM OD NASEG NARODA RECIMO RAZNI POREZI I OSIGURANJA PA ONDA JE DUZNA DA TE PARE ILI NOVAC DAJE DEJE NAJPOTREBNIJE KAKO I JESTE TIM LJUDIMA KOJI SU U RAZNIM NEVOLJAMA I BOLESTIMA1
Nedelja 14.08.2011.12:46
Каква права,какви бакрачи.Тим доктора може да помогне гладном врло лако,дајући му паре.То је једини лек ѕа сиротињу.Срби су крстоносан народ који се одрекао вере и Бога,све унео у yu,остао беѕ свега и добио да се коље са најмилијима.Верујем да су све те породице неблагословене'родитељи нису венчани у цркви,деца некрштена,никада се нису исповедили и причестили,нико не пости...Православни када се одрекну Бога прођу баш овако као ми.А полако нестајемо...
Nedelja 14.08.2011.16:06
Телесно се може волети са многима. А не може свако да буде добар муж, жена, добар родитељ, друг, пријатељ, сапутник. Не може свако да дели живот са тобом. Важно је с ким ћеш живот делити, с ким ћеш децу правити, васпитавати, а не то да задовољиш своје прохтеве. То значи лишити се свог егоизма. То не значи да треба жмурити пред својим јаким потребама и жељама, већ да треба приступати са једном свесном, појачаном одговорношћу према себи и животу. Ниси га бесплатно добио,немој га улудо потрошити! Бракови на "брзака" тешко могу опстати а,по мени,највечи проблем је у неморалу! Када се дете васпита и увиди предности моралног начина живота,сигурно ће имати мање проблема у одабиру брачног партнера!
Nedelja 14.08.2011.23:06
narodu nije bilo dobro u socijalizmu i jednoumlju zato je sad sit i dobro mu je u demokratijii i evroatlanskim integracijama.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)